Followers

background

Background.MyEm0.Com

About Me

My photo
~linda ienda ~16 taon ==,

^^TUAN PUNYE BLOG :)

^^

TUAN PUNYE BLOG :) say :: WELCOME TO MY PINKY DINKY DOO WORLD >kau akan gila dengan pink<

INTRO PLEASE :0

: linda ienda
: sweet sixteen
: segamat , johor
: smk dato' bentara dalam
: TAKEN BY : shahrizan
: i love you :) ^^more:*

story morie

katering oh katering!!
apa nak jadi nie . harap je amek coz katering kat sekolah tapi masak tak tau!
ap nie linda!!baek amek coz lain lha , hahaha . .
4/7/11 : :paling menyusahkan
menu:epok2 sayur 
  kuih lapis
hahahaha,.....
memang kelakar beb!!
linda kne buat epok2 sayur like mcm karipap la dude!!<ntok pngthuan aje
linda tak tau ap2 tapy my partner tolong buat
mieya name dyea
anak toke kuih tauh la buat!!
linda ap tauh kan2?
cikgu pesan sape tak buat kelim karipap tak bole balik!!
aduyyyy>>Pengshan>>linda tak tau
ha!!!
tanya dely dyea tak tau jugk!!o.m.g
linda belajar punye blajr akhr nya
jeng3
siap 4 epok2 sayur2
sangt sedap!!!rangup . . 
linda janji kat diri sendiri nak buat bile blik ruma
ceh!!angan2 , balik ruma tros on9 fb jer . ap pon x bole!!
next day linda buat la!!!!buat sedap2 . 
ukeyh la
>>>>>>>>>>>>>>>>BERSAMBUNG
welcome to my blog!!tenkiu our coming yer geng . name:linda:) heheh
don't worry i still love my hubby . yeah . i can't marry u??huihui .
any where any time la babe , i'm still for u okeyh!! .